voordelig-kopen.nl

Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Lage motivatie

Het is een grauwe dag. Het is koud buiten en de zon komt maar niet door de wolken heen. Af en toe een spatje regen. En zelfs in de huiskamer ben ik warm aangekleed. Ik kan zelf niet zo goed tegen de kou. Ik zit met mijn zus te studeren. Allebei chagrijnig door het weer. Het liefst willen we in ons bed liggen en een filmpje kijken. Geen stress van school en werk hebben. Maar helaas loopt het zo niet. We moeten hard aan de slag en veel dingen regelen.

Internet scrolling

Tegenwoordig hebben we alleen maar online lessen. Daar daalt onze motivatie erg hard van. Zo zitten we dan tijdens de lessen op onze telefoon te kijken naar instagram posts. Wat tegenwoordig ook erg makkelijk is. Je hebt overal toegang tot door middel van je telefoon. Hierom word je misschien ook makkelijker afgeleid en zakt de motivatie nog meer. Ook zie je snel vrienden leuke dingen doen terwijl je zelf hard aan het werk bent.

Een hadnige tool

Voor alsnog is een telefoon ook heel handig. Wanneer je een online les moet volgen en je bent niet thuis kan dat alsnog via je telefoon. Onderweg om boodschappen te doen kan je je les volgen. In de auto, bij vrienden thuis. Overal kan het. Zo heeft een telefoon ook zijn pluspunten.

Mijn eigen telefoon

Bij een telefoon hoort dan ook een leuk hoesje. Zelf heb ik een Samsung. En daarbij dan ook een Samsung hoesje. Zelf ging ik dan ook verder op zoek naar nog een leuk hoesje. Als ik een keer in een andere stemming ben. Zo ging ik op zoek naar Samsung Galaxy A21s hoesjes. Zo kwam ik al snel op een site genaamd case24.com terecht. Hier kon ik zelfs mijn eigen hoesjes ontwerpen. Dat leek mij een leuk idee. Mijn eigen persoonlijke hoesje.

Mijn eigen smaak

Ik kon dan een foto kiezen voor het hoesje en werd die voor mij gemaakt. Ik dacht misschien een foto met mijn beste vriendin, of misschien met familie. En toen kwam ik op een top idee. Ik koos ervoor om een eigen foto te gebruiken die ik had gemaakt op mijn favoriete plek. Of tenminste een van mijn favoriete plekjes. Zo was dit een plekje in Sri-Lanka. Een prachtig plekje met een mooi uitzicht. En daarnaast kostte het me ook niet veel! Je kon het gemakkelijk bestellen en betalen met ideal, paypal of creditcard. Ook was het voor een verschillend aantal telefoons. Op deze manier kan iedereen het doen. Ook als ze niet de Samsung Galaxy A21 hebben.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén