voordelig-kopen.nl

Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

De overhemden van Profuomo

Wil jij in stijl aankomen bij feestjes? Dan zijn de overhemden van Profuomo waarschijnlijk wel wat voor jou. Wanneer je naar een feestje gaat is het natuurlijk altijd leuk om er goed uit te zien. Wat je aan doet naar een feestje hangt natuurlijk wel een beetje af van wat voor een feestje het is. Maar wanneer je naar een jubileum feest gaat is het vaak gebruikelijk dat je in nette kleding komt. Wanneer je het wat overdreven vindt om in pak te komen is een overhemd de ideale uitweg. Je ziet er toch zeer netjes uit maar het is alsnog vrij casual. Een geheel pak dragen is vaak toch een beetje onhandig. Wanneer je alleen een overhemd draagt is dit vaak toch wat makkelijker bewegen en daarbij zit het vaak ook nog eens een stuk comfortabeler. En het is natuurlijk wel zo fijn als de kleding ook een beetje comfortabel zit wanneer je het de hele avond moet dragen. 

De geschiedenis

Profuomo is een Rotterdams mode merk wat in 1934 werd opgericht. Het modewerk werd door Heinz Michaelis opgericht en was onderdeel van een groot familie bedrijf. Het doel van het Rotterdamse mode merk was om kwalitatief goede kleding te maken waarbij de gehele productie precies zo moest gaan zoals Heinz Michaelis dat besloten had. Zo moet er bijvoorbeeld heel aandachtig gekeken worden naar welke stof er het beste gebruikt kan worden. In principe moest elke stap tijdens de productie heel erg zorgvuldig gebeuren. Heinz Michaelis was er van overtuigd dat je op deze manier de beste kwaliteit kleding kreeg. Bijna honderd jaar later is er eigenlijk vrij weinig aan deze visie veranderd. Het enige wat ze hebben aangepast aan deze visie zijn de dingen die ze in de afgelopen drie generaties geleerd hebben. De kleding van het merk Profuomo is de afgelopen jaren dus alleen maar beter geworden in kwaliteit.

Leuk als cadeau

Mocht je nou op zoek zijn naar een mooi cadeau voor bijvoorbeeld je partner kan een overhemd van Profuomo een hele goede mogelijkheid zijn hiervoor. Wanneer je een cadeau gaat geven aan iemand is het wel zo leuk als dit cadeau van een goede kwaliteit is. En aangezien de kleding van het merk Profuomo van een goede kwaliteit is kan het zeer geschikt zijn als cadeau. Het is ook leuk wanneer het cadeau dat je aan iemand geeft ook daadwerkelijk goed gebruikt wordt. En een goed en mooi overhemd is natuurlijk altijd heel erg handig om te hebben. Een overhemd is namelijk te dragen bij heel erg veel verschillende soorten gelegenheden. Dus de kans is zeer groot dat het overhemd ook gebruikt gaat worden door de persoon aan wie je het cadeau gegeven hebt. 

 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén