voordelig-kopen.nl

Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Bijscholing is altijd een goed idee

six sigma

Het kan nooit kwaad om af en toe je basiskennis een beetje op te frissen. Zeker wanneer je al een tijd op dezelfde manier werkt en dit nu eenmaal zo gewend bent, kunnen nieuwe inzichten verfrissend werken. Als je al jaren op dezelfde manier werkt en er ineens achter komt dat de dingen gemakkelijker en sneller kunnen, dan is het het best waard om eens een cursus te doen.  De Six Sigma Green Belt bijvoorbeeld. Want in deze cursus zit veel meer dan je zou denken. Je kunt met deze methode zoveel meer dan wat je zou denken maken. Je moet het alleen net even weten.

Sommige dingen weet je gewoon niet

Terwijl ze er wel zijn. Wist jij bijvoorbeeld dat je met de Six Sigma Green Belt cursus op een super gemakkelijke manier aan de slag kunt gaan met verschillende strategieën en processen in een bedrijf? Niet? Terwijl het juist zo’n handig is. Je kunt op die manier altijd de belangrijkste zaken binnen een bedrijf bovenaan zetten. Of in ieder geval de zaken die voor jou het meest van belang zijn. En dan zonder dat je tijd moet verspillen aan het onproductief werken. Het scheelt je niet alleen veel tijd, maar ook veel energie en irritatie.  Ga aan de slag met de Six Sigma methodiek en wordt ook een expert.

Niet alleen op de computer is bijscholing belangrijk

Door regelmatig dingen te oefenen en door te nemen, zorg je ervoor dat ze vers in het geheugen blijven zitten. En dat geldt dus niet alleen voor het werken met computers. Wat denk je van het bijhouden van je EHBO-diploma? Je zult moeten blijven oefenen, anders is op een gegeven moment je diploma niet meer geldig. De ontwikkelingen op het gebied van Eerste Hulp gaan snel en om dat allemaal bij te houden is regelmatige bijscholing echt van belang. Je ziet het ook in het onderwijs: daar zijn ieder jaar een aantal studiedagen ingepland. En reken er dan maar op dat er hard wordt gewerkt door de meesters en de juffen. Alles om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bijscholing moet wel leuk blijven

Door samen met je collega’s een dag in te plannen voor bijscholing of door samen met je collega’s een cursus te gaan doen, hou je de motivatie hoog. Je zit dan niet in je eentje te ploeteren, maar je bent allemaal met hetzelfde bezig. Zo kun je elkaar, waar nodig, helpen en motiveren om vooral door te gaan. Zo maak je de bijscholing tot een echt plezierige aangelegenheid.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén