Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Ga je voor een last minute in Nederland of heb je meer zin in een stedentrip?

Er zijn vele mogelijkheden om op vakantie te gaan. Iedereen heeft een voorkeur voor bepaalde locaties en plekken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een last minute nederland of in het vliegtuig stappen voor een verre vakantie. Een andere mogelijkheid is een stedentrip met de auto. Wat denk je er bijvoorbeeld van om een hotel berlijn te boeken voor een paar dagen? Een vakantie hoeft niet altijd duur te zijn en je hoeft er ook niet altijd ver voor te reizen. Je kan gewoon in de auto stappen en gaan rijden als je last minute besluit om toch eens de deur uit te gaan. Een korte stedentrip is perfect om last minute te boeken. Je kan ervoor kiezen om met het vliegtuig te gaan of met de auto een paar dagen weg te gaan. Het biedt een voordeel als je met je auto gaat, want dan ben je een stuk flexibeler.

Een auto huren op locatie

Het is tevens mogelijk om naar een verre bestemming te vliegen en daar een auto te huren. Vaak kan je dit tegelijk met je hotel boeken. Naast autoverhuur kan je op voorhand ook bekijken wat er in de omgeving te doen is. Tegenwoordig worden er veel activiteiten aangeboden, zogenaamde experiences. Deze activiteiten worden niet alleen door grotere georganiseerde bedrijven aangeboden, maar tevens door lokale personen. De lokale bevolking kent de regio natuurlijk beter dan wie dan ook. Zo kan je een activiteit boeken die buiten het gebaande pad omgaat. Vaak zijn deze activiteiten uniek in hun vorm en heb je de mogelijkheid om voor een specifiek onderwerp te kiezen. Misschien wil je bijvoorbeeld alle graffiti in een stad zien die door straatartiesten is gemaakt. Ideaal om daar een lokale gids voor in te huren!

Georganiseerde excursies boeken

Tevens is het mogelijk om georganiseerde excursies te boeken. Op deze manier kan je alle kanten op en ben je sowieso niet aan een minimaal deelnemersaantal verbonden. Het komt namelijk nog wel eens voor dat kleinschalige excursies niet doorgaan door een gebrek aan voldoende deelnemers. Georganiseerde excursies gaan eigenlijk altijd door. Om deze reden kiezen veel mensen er toch voor om de gewone excursies te boeken en niet voor de excursies met een lokale gids te kiezen. Dit is overigens wel jammer, want daardoor mis je de beste mogelijkheden om een unieke ervaring te beleven.

Geef een reactie