Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Goede voornemens voor je huisdieren

Beeztees

Het is weer die tijd van het jaar. Je gaat er eens goed voor zitten en je bedenkt allerlei goede voornemens voor jezelf. Voornemens waar je je heus toch zeker drie dagen aan gaat proberen te houden. Maar goede voornemens voor je huisdieren zijn gemakkelijker vol te houden. Neem je bijvoorbeeld eens voor om ze met enige regelmaat eens lekker te verwennen met goed voer en leuke speeltjes van Beeztees. Helemaal niet moeilijk, want je bestelt alles wat je nodig hebt gewoon online. Dat is nog eens voordelig kopen ook!
Beeztees

Lekker en gezond voer, dat is voor iedereen beter

Natuurlijk in de eerste plaats voor je huisdier zelf. Want als hij of zij lekker en gezond eet, zul je dat ook terugzien in het gedrag. Zeg nu zelf, jij knapt toch ook al snel op na een goede maaltijd? Maar ook voor jezelf is het van belang dat je huisdier alleen gezond voer binnen krijgt. Je zult dat namelijk merken aan de inhoud van de kattenbak. Die stinkt een stuk minder als je kat goed voer binnen krijgt. Ook zul je merken dat je huisdieren veel minder verharen wanneer ze voeding met voldoende voedingsstoffen binnen krijgen. En wat denk je van hun tanden? De bezoekjes aan de dierenarts zul je hardhollend zien teruglopen als er geen ontstekingen in de bekkies meer zijn.

Lekker spelen met je huisdier

Een hond is altijd wel in voor een spelletje. Gooi een bal en hij brengt ‘m terug (of kauwt ‘m aan stukjes). Het is dan ook van belang dat je een goede bal kiest om mee te gooien. Een tennisbal lijkt zo handig, maar de vezels kunnen het gebit van je hond flink aantasten. Kies daarom in de webshop een goede bal. Let ook op de maat: niet te groot en ook zeker niet te klein. En dan je kat. Die zijn meestal wat moeilijker te motiveren. Het is soms even zoeken waar je kat wel mee wil spelen, maar als je het juiste speeltje hebt gevonden is het hek van de dam.

Speel lekker mee met je huisdier

Door zelf mee te blijven spelen blijf jij ook lekker in beweging. En dat is natuurlijk goed voor je. Door te blijven spelen blijven jij en je huisdier in een goede conditie en jullie werken ook direct aan jullie band. Als je na het spelen je huisdier een snoepje geeft, dan heb je het zeker weten goed voor elkaar!

Geef een reactie