Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Voordelig van alles kopen op Cyber Monday

3.5 mm jack

Afgelopen weekend zijn we allemaal kapot gegooid met aanbiedingen van “Black Friday”. Deze Amerikaanse traditie begint sinds een paar jaar ook voeten in de aarde te vinden in ons koude kikkerlandje. Op deze donkere vrijdag stunten allerlei winkels met hun producten. Het idee erachter is dat mensen nu alvast kunnen beginnen met inslaan voor de feestdagen. We weten natuurlijk allemaal hoe groot kerst is in Amerika. Een nog recentere ontwikkeling is “Cyber Monday”. Toevallig is dat vandaag. Daarom leek het mij een goed moment om jou eens even op de hoogte te brengen waarom je vandaag voordelig van alles kunt kopen.

Het zit in de naam

De uitleg wat Cyber Monday precies is, zit al een beetje in de naam verstopt. Over het algemeen vindt Black Friday namelijk plaats in de winkels. Veel webshops doen er met andere woorden niet aan mee. Desondanks is er nog wel vraag naar een grote online sale. Uit dat verlangen is Cyber Monday ontstaan. Cyber Monday vindt altijd plaats op de maandag na Black Friday. Het is hét evenement voor webshops om alles uit de kast te trekken en het assortiment aanzienlijk te verlagen in prijs. Dit geldt dus niet alleen voor producten die weer een connectie hebben met het “cyber” aspect. Op Cyber Monday is dus letterlijk alles in de aanbieding. Van een 3.5 mm jack tot aan keukens tot aan bedden.

Voordelig kopen en dus slim inslaan

Wanneer je het optimale wil halen uit zo’n actie als Cyber Monday, moet je twee dingen doen. Ten eerste moet je voordelig kopen. Let goed op de aanbiedingen: zijn het namelijk wel echt aanbiedingen? Ten tweede moet je slim inslaan. Wat is er aanzienlijk in prijs verlaagd en heb jij nodig? Zo kun je nooit genoeg kabels hebben. Deze dingen verdwijnen altijd en heb je ook keer op keer weer nodig. Persoonlijk heb ik een 3.5 mm jack, UTP kabel en HDMI kabel voordelig gekocht en dus slim ingeslagen.

In het ideale geval heb je ruim voor Black Friday en Cyber Monday de producten die jij nodig hebt in de gaten gehouden wat de prijzen betreft. Wanneer je dit doet, dan kun je namelijk controleren of er echt een aanbieding is. Hierdoor weet je zeker dat je voordelig zult kopen. Daarnaast is het verstandig om op tijd een lijstje te maken met spullen die je wel kunt inslaan. Wees daarbij wel streng voor jezelf. Anders eindig je alsnog met een enorm lange lijst aan spullen die je wel graag zou willen hebben.

Geef een reactie