Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Deze handige snufjes wil je mee op reis

Ben jij al bezig met het plannen van je zomervakantie? Misschien heb je wel al lang plannen gemaakt! Dan kun je alvast een beetje fantaseren over je wat je allemaal gaat doen en meenemen. Er zijn namelijk enorm veel handige snufjes te krijgen die je mee kunt nemen op vakantie. In deze blog vertel ik over een paar van deze handige dingen die ik elke vakantie weer meeneem!

Een reistas op wielen

Afgelopen zomer ging ik op vakantie naar Tanzania. Hier gingen van plek naar plek reizen, dus ik moest mijn koffer vaak meeslepen. Het was echter geen echte backpack vakantie, dus een rugzak was niet nodig. Daarom was een koffer op wieltjes wel zo makkelijk. Vaak kom je dan terecht bij die grote, harde koffers. Deze zijn helaas wel heel zwaar en ook niet zo makkelijk te vervoeren als een tas of backpack bijvoorbeeld. Daarom besloot ik voor deze vakantie een reistas op wielen aan te schaffen. Dit is een grote stoffen tas op wieltjes. Dit was echt enorm handig! Deze koffer is veel minder zwaar dan al mijn andere koffers, maar er paste evenveel in. Ik neem deze koffer nu overal naartoe, want hij is zo fijn!

Lensjes voor op je telefoon

Veel mensen nemen op vakantie een grote camera mee. Zelf ben ik niet zo’n ster in fotograferen. Ik vind het dus altijd een beetje onzin om een grote zware camera mee te nemen, want waarschijnlijk gebruik ik hem toch nauwelijks. Wat ik laatst wel heb ontdekt, zijn lensjes voor op je telefoon. Deze zijn heel klein en makkelijk op je telefoon te zetten. Het zijn verschillende lensjes met allemaal een eigen soort effect. Zo heb je een fish-eye lens en een microlens in 1. En dat allemaal op je telefoon!

Powerbank

Op vakantie zul je niet altijd toegang hebben tot een stopcontact. Dat is natuurlijk toch wel een probleempje als je af en toe foto’s wil maken of de weg wilt weten. Daarom is het fijn om altijd iets achter te hand te hebben om je telefoon mee op te laden. Hiervoor heb je de powerbank! Dit is een apparaatje dat je vooraf kunt opladen. Vervolgens kun je hier je telefoon aan opladen als hij leeg is. De meeste powerbanks gaan wel een paar dagen mee. Dus zelfs als je een lange tocht aan het maken bent, hoef je niet zonder opgeladen telefoon rond te lopen!

Geef een reactie