Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Tuinverbouwing met hillhouttuinhout.nl

hillhouttuinhout.nl voor de tuinverbouwing

Mijn schuur in de tuin was aan vervanging toe. Ik was van plan om er een carport van te maken met genoeg ruimte voor mijn auto en 2 motorfietsen. Dit ben ik van plan zelf te doen, ik ga er een project van 6 maanden van maken. Ik kwam op de website van hillhouttuinhout.nl terecht en kon al makkelijk vinden waarnaar ik opzoek was. Hillhouttuinhout is erkend dealer van Hillhout. Dit is houtmerk van hoge kwaliteit en is vervaardigd met strenge controles. Ze bieden veel oplossingen voor de herinrichting van de tuin!

Van schuur tot carport

Mijn tuin is zo ingedeeld dat de schuur aan de straatkant staat van mijn woning. De schuur staat direct naast mijn woning maar is niet groot genoeg meer om mijn motorfietsen te bewaren. Ik heb er namelijk sinds kort weer een bij gekregen. Mijn opa had zijn oude motorfiets aan me gegeven voor mijn verjaardag. Hij is namelijk van plan om niet meer op de motorfiets te stappen. Dit komt doordat hij al 85 jaar oud is. Het wordt langzamerhand niet meer veilig voor hem om op de motor te rijden. Motorrijden vergt wendbaarheid en op die leeftijd wordt dat vanzelfsprekend wat minder. Dus nu moet ik een grotere schuur hebben. Mijn gedachte was om er een carport of garage van te maken waar mijn motorfietsen en auto kunnen staan. Zo staan ze altijd veilig binnen en blijven ze ook een stuk mooier doordat ze niet in de kou en regen staan.

Hillhouttuinhout.nl kwaliteit in service en materiaal

Ik ben langs de fysieke locatie van de website hillhouttuinhout.nl gegaan om  te bespreken wat de mogelijkheden waren. Ik stond versteld van de service die de meneer bood om mij te helpen. Hij was zeer geïnteresseerd in mijn plannen en bood goede adviezen aan die aan mijn wensen voldeden. De medewerker gaf aan welk soort hout perfect is voor de bouw van een garage of carport. Daarna gaf hij aan dat een garage meer beschutting biedt dan een carport. Dus ben ik van plan om een garage te bouwen die aansluit op mijn achtertuin en een oprit vanaf de straatkant van mijn woning. Na het bepalen van de afmetingen en materialen gaf de medewerker gelijk aan hoelang het zou duren voordat het binnen zou zijn. Echt uitstekende service, petje af!

Voordelen van kwaliteit

In een eerder blog heb ik geschreven over de voordelen en voordeligheid van kwaliteit. Hogere kwaliteit is op zichzelf natuurlijk een voordeel. Maar het kan op de langer termijn voordeliger zijn om iets te kopen dat langer meegaat. Zo voorkom ik dat ik over 5 jaar weer een nieuwe garage kan bouwen!

Geef een reactie