Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Voordelig voor luxe gaan: kies jouw soort bubbelbad

Bubbelbad

Luxe hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt al heel goedkoop een bubbelbad krijgen, als je daarvan houdt. Er bestaan zelfs bubbelbaden voor één persoon! Dan hoef je je bubbelbad niet te delen, hij is helemaal van jou. Wat voor soorten bubbelbaden zijn er allemaal, wat zijn de verschillen? Ik leg het je uit. Een bubbelbad biedt de ultieme ontspanning, en je kan kiezen uit een 1 persoons of meerdere persoons. Als laatste heb je allerlei verschillende soorten.

Optimale ontspanning

Een bubbelbad is beter om te hebben dan een normaal bad. Een bubbelbad is namelijk de ultieme manier om te ontspannen. Met de juiste jets heb je bepaalde drukpunten op je lichaam die heerlijk aanvoelen en waar je echt van tot rust komt. Een bubbelbad is echt een ervaring, en je kunt het in je eentje aangaan of juist samen. Hoe dan ook heb je met een bubbelbad heel lang plezier in huis. Bovendien hebben de apparaten een langdurige garantie, omdat het ook de bedoeling is dat ze jarenlang mee gaan.

Eenpersoons of tweepersoons

Als je een voordelige koop wil, kun je het beste gaan voor een 1 persoons bubbelbad. Deze zijn een heel stuk goedkoper en nemen ook minder ruimte in. Je kunt zelfs voor onder de duizend euro al een 1 persoons bubbelbad krijgen. Echter zijn er ook binnen de 1 persoons variant verschillende gradaties van luxe. Een 2 persoons bubbelbad gaat al gauw richting de tweeduizend euro. Echter kun je bedenken dat je er dan met z’n tweeën in kunt, iets wat de ervaring aanzienlijk rijker maakt. Je hebt het meeste plezier als je ervaringen kunt delen.

Soorten bubbelbaden

Er zijn allerlei verschillende soorten bubbelbaden. De meeste bubbelbaden zijn gebaseerd op jets. Waterjets zijn de meest bekende vorm voor een bubbelbad, en gelijk de populairste. Deze bereiken onder water namelijk precies de juiste drukpunten op een prettige manier. Echter zijn er ook luchtjets. Luchtjets zijn ook fijn. De druk is ietwat anders maar alsnog is het een heerlijke ervaring. Er bestaan ook bubbelbaden met bijvoorbeeld een thermostaatkraan, als je wilt gaan voor echte luxe. Als laatste heb je zelfs whirlpool baden. Deze doen het water rond kolken voor een nog rustigere bubbelbad ervaring. Deze hebben echter ook altijd jets, dus als je wil gaan voor de meest diverse

Geef een reactie