Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Voordelig kopen is ook kijken naar kwaliteit

Nike kwaliteit en voordeel

Een groot merk binnen de sport wereld is natuurlijk het bekende Nike. Dit merk staat al ruim 50 jaar aan de top van de sportkleding branche en is bekend van het toonaangevende ‘swoosh’ logo. Men heeft geen eens de merknaam te lezen wanneer het logo te zien is. Dat is pas bekendheid. Veel andere grote bedrijven zijn dus begonnen met het verwijderen van de merknaam bij het logo. Het logo geeft mensen een bepaald gevoel bij het merk. En bij Nike is dat natuurlijk sport maar ook in kwaliteit. Het merk heeft altijd een hoge kwaliteit gehanteerd bij het vervaardigen van hun kleding en schoeisel.

Nike Kwaliteit is ook voordelig

Men denkt bij voordeel vaak aan afgeprijsde producten, kleding en accessoires. Maar kwaliteit kan op de langer termijn ook voordelig zijn. Het aanschaffen van wat duurdere producten biedt de gebruiker de mogelijkheid om een kledingstuk of schoeisel voor een langere periode te dragen. Dit is natuurlijk in een bepaald opzicht ook voordelig. Maar wat is kwaliteit? Kwaliteit komt in vele vormen en goed kwaliteit is te onderscheiden aan het materiaal en de vervaardiging van de verschillende materialen in een product. Naast de echte kwaliteit kan kwaliteit ook een gevoel zijn. Het gevoel dat een persoon bij een merknaam of product krijgt kan ook de perceptie van de kwaliteit beïnvloeden. Bij het merk Nike is dit bijvoorbeeld hoge kwaliteit.

Waarom is voordeel aantrekkelijk?

Voordeel is een aantrekkelijk woord voor veel consumenten. Men krijgt het gevoel alsof ze meer waarde voor een lager bedrag krijgen. Maar daarbij zit er vaak een bepaalde strategie achter de voordelige prijs die de bedrijven aanbieden. Het voordeel dat men krijgt is een voordeel dat de bedrijven zich kunnen veroorloven en nog steeds genoeg winst behalen op hun producten. Want vaak zijn producten in de voordeel van een oudere kledinglijn.

Klassieke Nike producten

Het merk Nike staat bekend om veel verschillende producten. Maar een aantal producten zijn echte klassiekers. Dit zijn  bijvoorbeeld de Nike Air Max schoenen. Deze schoenen zijn te verkrijgen in de normale versies maar ook te personaliseren! Dus je kan zelf bepalen uit welke kleuren en uit welke soort materialen de schoenen bestaan. Dit biedt de consument leuke mogelijkheden aan om een eigen draai te geven aan een product. Dit is de laatste tijd erg populair!

Heb jij nog tips of leuke weetjes over voordelige koopjes of goede prijs kwaliteit producten weet kan je me dit laten weten via het contactformulier!

Geef een reactie