Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

November en december een dure tijd?

Nubikk dames

Voor de meesten onder ons zijn november en december extreem dure maanden. Want of je nu Sinterklaas of Kerst viert, of misschien wel allebei, je moet een flinke zak geld meenemen om alles te kunnen aanschaffen dat je in jee hoofd hebt. En dan heb ik het alleen nog over cadeaus en niet eens over kleding en schoenen. Gelukkig zijn er veel (online) winkels die er juist in deze maanden voor kiezen om met aanbiedingen te komen. Zo kom je dus heel voordelig aan je Nubikk dames– en herenschoenen. Daar heb je niet alleen tijdens de feestdagen iets aan, maar ook de rest van het jaar.
Nubikk dames

Bewaak je budget voor de feestdagen

Zorg dat je ruim van te voren hebt bepaald wat je budget is voor de komende feestdagen. Verdeel dit budget over de cadeaus en de kleding die je wilt aanschaffen. Zo zorg je ervoor dat je het nieuwe jaar niet met een flinke financiƫle achterstand begint. Je kunt, om het overzichtelijk te houden, geld pinnen en alleen met contant geld betalen in de winkels waar je naartoe gaat. Verdeel het geld in je portemonnee dan over verschillende vakjes en bewaar de bonnen in het juiste vakje. Zo hou je heel goed overzicht en op is dan echt op. Dit is natuurlijk niet handig wanneer je online gaat shoppen.

Online shoppen zonder je te laten gaan

Wanneer je kiest voor online shoppen, maak dan van te voren een lijstje met alles wat je wilt kopen voor deze feestdagen. Ga ruim van te voren online zoeken om zo de beste prijzen te vinden. Streep het af van je lijstje wanneer je iets hebt aangeschaft. Een andere bespaarpost is het bestellen van veel spullen in dezelfde webshop. De verzendkosten worden, vaak boven een bepaald bedrag, kwijtgescholden. Dit kan je veel geld opleveren. Geld dat je weer aan andere zaken kunt besteden.

Shop op tijd!

Last minute shopping levert vooral veel stress op. Dus als je in de zomer al iets leuks tegenkomt, in een goede aanbieding, dan schaf je het natuurlijk dan al aan. Vergeet dan niet om te noteren wat je al voor wie hebt gekocht. Wacht met het inpakken tot het laatste moment. Op die manier hou je beter overzicht over je aankopen. En kun je ook beter in de gaten houden of je cadeaus eerlijk zijn verdeeld. Je kinderen malen niet om de bedragen, maar tellen heus de hoeveelheid cadeaus die ze ontvangen!

Geef een reactie