Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Overhemd vaak te groot? Slim fit overhemd kopen!

Slim fit overhemd is perfect voor de slanke man

Ik had er laatst echt genoeg van. Die overhemden die altijd te groot zijn. Ik ben namelijk nogal dun en wanneer ik een overhemd draag lijkt het net alsof ik een overhemd van mijn vader heb aangetrokken. Hij lijkt namelijk veel te groot. Ik ben op zoek gegaan naar nieuwe overhemden met een betere fitting die bij mijn taille passen. Ik kwam na lang zoeken uit bij het slim fit overhemd. Een slim fit overhemd is een overhemd waarbij de taille een stuk slanker is dan een normaal overhemd. Die overhemden zijn perfect voor mijn formaat!

Slim fit overhemden zijn top!

Een slim fit overhemd is voor mij echt een uitkomst wat betreft de taille en grootte. Daarnaast zijn ze ook in leuke merken zoals Calvin Klein & Tommy Hilfiger te verkrijgen. Ik ben wel fan van dat soort merken en vind het super dat deze te verkrijgen zijn in slim fit uitvoering. Ik draag overhemden zakelijk maar ook in informele situaties en activiteiten. Ik ben van mening dat een overhemd altijd gedragen kan worden bij bijna elke gelegenheid. Het geeft een nette indruk aan de drager ervan.

Verschillende kleuren en patronen

Ik ben zelf meer van de enkele kleur overhemden met een klein logootje dat niet te veel opvalt. Het dragen van zeer opvallende kleuren en patronen vind ik afleidend en niet al te formeel. Wanneer iemand zo een overhemd aan heeft tijdens een bespreking wordt ik gewoon afgeleid door al de verschillende patronen. Dit wil je natuurlijk niet hebben tijdens een formele omgeving. Ik ben van mening dat een enkele kleur een stuk netter is. Daarnaast is het handig om te letten op de lengte van het overhemd en de lengte van de mouwen. Dit moet gewoon optimaal zitten om er goed bij te lopen. Wanneer je te lange mouwen hebt kan dit er nogal knullig uitzien.

Formeel en informele overhemden

Formele en informele overhemden. Zoals ik net al vertelde zijn overhemden met te veel kleuren en patronen afleidend en niet al te formeel. Dus houd het bij een enkele kleur overhemd bij een formele setting. Ik zelf ben fan van merk overhemden waar het merk zichtbaar is in de vorm van een klein logo. Maar andere enkel kleur overhemden zijn natuurlijk ook erg formeel. Formele overhemden kunnen goed gedragen worden bij een driedelig pak met een gilet, pantalon en colbert. Dit geeft nóg zakelijkere en formelere indruk aan de drager ervan.

Heb jij nog tips en weetjes over het dragen van overhemden? Laat het ons weten via het contactformulier!

Geef een reactie