Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Vind voordelig stapelbare stoelen

stabelbare stoelen

Als je een bedrijf hebt met meerdere medewerkers dan zul je zo af en toe een bijeenkomst hebben waarbij je de zaken die spelen binnen het bedrijf wil delen met deze medewerkers. Vaak doe je dat in het bedrijfspand in een ruimte waar je een aantal stoelen in een theateropstelling neerzet. Daarbij wil je niet dat deze stoelen vervolgens behoorlijk in de weg staan op het moment dat er geen bijeenkomst is. De oplossing daarvoor zijn de stabelbare stoelen. Het woord zegt het al deze kan je opstellen en vervolgens op een plek zetten waar ze niet in de weg staan. In dit blog vertellen we er meer over.

De mogelijkheden met stabelbare stoelen

Binnen de stabelbare stoelen zijn er behoorlijk wat mogelijkheden. Het doel waarvoor je ze gaat gebruiken is het meest bepalend voor de uiteindelijke keuze. Het meest worden deze stoelen gebruikt voor conferenties en grote vergaderingen. Hiervoor gebruik je over het algemeen lichte stoelen. De keuze hierbinnen is of je deze wil koppelen of dat ze niet koppelbaar zijn. Als de stoelen koppelbaar zijn krijg je wat strakkere rijen en benut je de ruimte die er is dus beter. Als je veel stabelbare stoelen nodig hebt voor een echt grote zaal dan kan het heel handig zijn dat de stapels stoelen te verrijden zijn. Zo kan je ze makkelijker naar de plek brengen waar ze niet in de weg staan. Arbotechnisch gezien is dit voor je personeel ook veel beter aangezien ze dan niet meer zwaar hoeven te tillen. Als laatste is de inrichting van je kantoor uiteraard bepalen voor de stoelen die je kiest. Hierin is overigens heel erg veel keuze waardoor er altijd een stoel te vinden is die goed bij de inrichting van je kantoor past.

De mogelijkheden met vergaderen

We bespraken in de vorige alinea al de theateropstelling die gebruikt wordt als theateropstelling. Dit is een wat minder interactieve setting maar wel geschikt als je aan een groep mensen informatie wil brengen. Als je wat meer interactiviteit wil dan is de U-vorm of de O-vorm meer geschikt om te vergaderen. We hebben het dan over de vorm van de tafels. Met deze vormen wordt er meer uitgedaagd om een gesprek met elkaar te beginnen. Een methode die de laatste tijd ook veel gebruikt wordt om te vergaderen is staand vergaderen. Als je vergadering wat korter moet zijn en wat meer to the point is dit een beproefde methode.

Geef een reactie