Voor alle aanbiedingen en kortingen

Blog

Valentijnsdag is al over een maand!

Over iets meer dan een maand is het alweer Valentijnsdag. En ja, dat is een commerciële dag, uitgevonden in Amerika. En we doen er allemaal heus niet aan mee. Maar stiekem toch wel een beetje. Je moet alleen net met het goede cadeau aan weten te komen. En het dan verpakken als "spontaan cadeau". Want al dat Amerikaanse gedoe, daar doen we natuurlijk niet aan mee. Een Valentino tas zou het perfecte Valentijnscadeau kunnen zijn. Niet te zoet, maar wel héél attent. En daar gaat het uiteindelijk om.

Maak eens iets zelf voor Valentijnsdag

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een kaart, bloemen en bonbons te kopen. Maar dat is wel erg afgezaagd. Hoe leuk is het als je zelf iets maakt? Je hoeft echt niet alles uit de kast te trekken en verschrikkelijk moeilijk te doen. Zelf koekjes bakken en die in een mooie verpakking geven aan jouw Valentijn is al een goed idee. Een fotoboekje samenstellen van al jullie mooie momenten samen is natuurlijk ook erg leuk. Leuk om te doen en ook leuk om te geven. Je kunt zo'n fotoboek zo groot maken als je zelf wilt. Schrijf bij iedere foto een mooie herinnering op en je hebt een echt uniek cadeau om te geven.

Of je gaat toch naar de winkel

Want als je lief al een tijd aangeeft een bepaald item graag te willen hebben, dan is dit het moment. Of het nu gaat om een mooie tas, een game voor op de spelcomputer of misschien een mooi sieraad, je doet het altijd goed. Ook als jullie eigenlijk niet aan Valentijnsdag doen. Het enige is dat je niet moet verwachten dat je ook iets terug krijgt. Want dat is het idee achter Valentijnsdag. Jij uit je liefde door iets te geven, maar je vriend, vriendin, man of vrouw kan wel met heel andere dingen bezig zijn. Je moet je verwachtingen dus een beetje bijstellen.

Maak van Valentijnsdag een feestje

Als je niets afspreekt over Valentijnsdag, dan kan het zomaar zijn dat je partner er totaal niet aan denkt. Dus plan een date-night, ga lekker uit eten of misschien zelfs wel een hele dag met z'n tweeën op pad. De kindjes besteed je voor die dag even uit. Zo hebben jullie eindelijk weer eens tijd voor jullie samen. En dat is wel een heel fijn vooruitzicht. Dus: stuur een officiële uitnodiging. Regel de dag vrij van je werk en kies eens even helemaal voor elkaar.

Geef een reactie